Otvorene prijave za projekt Hrvatska pamet Hrvatskoj!

Za sve talentirane i ambiciozne studente,  projekt Hrvatska pamet Hrvatskoj treću će godinu zaredom birati i nagrađivati najbolje projekte hrvatskih studenata  s ciljem poticanja njihova lakšeg uključivanja u sustav nacionalne ekonomije. Pozivaju se svi zainteresirani studenti da pošalju svoje radove i prijave se na natjecanje. Projekt organiziraju Poslovni dnevnik i Večernji list. Razvojna agencija Zagreb je partner natjecanja.  Natjecanje se odvija u tri kategorije, a pobjednik u kategoriji Inovativna Hrvatska  osvaja 6-mjesečni program predinkubacije u Tehnološkom parku Zagreb.

Hrvatska pamet Hrvatskoj  društveno je odgovorni projekt organiziran s ciljem nagrađivanja izvrsnosti hrvatskih studenata, ali i poticanja njihova lakšeg uključivanja u sustav nacionalne ekonomije.  Cilj natjecanja je prezentirati ideje, znanja i sposobnosti hrvatskih studenata  pretočene u konkretne projekte vezane uz tri osnovna tematska smjera nacionalne razvojne strategije i to: IZVORNO HRVATSKO, INOVATIVNA HRVATSKA i PODUZETNA HRVATSKA.

Pravo na sudjelovanje u natječaju imaju redovni i izvanredni studenti   svih fakulteta u Hrvatskoj u dobi od 18. do navršene 27. godine života. Prijave mogu biti pojedinačne ili u grupama od najviše tri studenta.

Uvjeti sudjelovanja dostupni su ovdje, dok se prijaviti možete na linku.