Novosti

Otvorene su prijave za Startup Factory 2018

16. 8. 2018.

Ove godine Grad Zagreb spaja svoje najznačajnije projekte za razvoj startup poduzetništva, Startup Factory i Zagreb Connect, te vas poziva: Prijavite se i započnite svoj startup izazov!

Zagrebačkim inovatorima 500.000 kuna!

23. 7. 2018.

Grad Zagreb ove je godine po devetnaesti put podržao zagrebačke inovatore kroz potporu ukupnog fonda 500.000 kuna. 

Obavijest - novo ime!

26. 6. 2018.

Razvojna agencija Zagreb - TPZ d.o.o. postala je Zagrebački inovacijski centar d.o.o. ili jednostavnije – ZICER!

Urban M – Suradnjom do novih kolaborativnih inovativnih rješenja

15. 6. 2018.

U okviru EU projekta Urban M delegacija Grada Zagreba 13. i 14. lipnja posjetila je grad Birmingham, ekonomski centar središnje Engleske. 

Najava natječaja PoC7 za poduzetnike

6. 6. 2018.

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) objavila je najavu sedmog poziva Programa provjere inovativnog koncepta – PoC7 za poduzetnike.

Suradnjom unapređujemo poduzetničke kompetencije korisnika Poduzetničkog inkubatora PISAK

6. 6. 2018.

Kako bi pomogli pri unaprijeđenu poduzetničkih kompetencija korisnika Poduzetničkog inkubatora PISAK te doprinijeli našoj međusobnoj suradnji 5. lipnja 2018. godine u Sisku smo održali besplatno edukaciju pod nazivom GDPR-praktična primjena i alati.

Poziv za Crowdfunding Bootcamp radionicu

1. 6. 2018.

U utorak, 5. lipnja 2018. godine s početkom u 10:30 sati u prostoru Tehnološkog parka Zagreb na Velesajmu održat će se Crowdfunding Bootcamp radionica.

Uspješno održan šesti Zagreb Forum

28. 5. 2018.

Međunarodna konferencija Zagreb Forum i ove je godine okupila etablirane domaće i međunarodne stručnjake koji su kroz zanimljiva predavanja, prezentacije i rasprave dali doprinos kreiranju zaključaka za bržu i jednostavniju provedbu digitalizacije i digitalne transformacije gradova, a koja će biti usmjerena na povećanje kvalitete života u gradovima kroz racionalnije trošenje vrijednih resursa poput vremena i energije. 

Trendovi koji donose kvalitetniji život u gradovima

28. 5. 2018.

Tehnološki park Razvojne agencije Grada Zagreba danas je mjesto održavanja Međunarodne konferencije Zagreb Forum. Konferencija okuplja vrhunske domaće i međunarodne stručnjake koji kroz šest sesija raspravljaju, razmjenjuju iskustva te donose konstruktivne zaključke o digitalnoj transformaciji gradova.

Što digitalna transformacija donosi gradovima?

23. 5. 2018.

Ovog proljeća Zagreb postaje mjestom okupljanja vrhunskih domaćih i međunarodnih stručnjaka koji će raspravljati i konstruktivno  odlučivati o digitalnoj transformaciji gradova.

SHIFT DEVELOPER CONFERENCE - najveća IT konferencija u jugoistočnoj Europi

22. 5. 2018.

Najveća IT konferencija u jugoistočnoj Europi u Splitu će 31. svibnja i 1. lipnja okupiti preko 20 stručnih govornika koji će predstaviti najnovije tehnologije te govoriti o najaktualnijim developer temama. Očekuje se kako će ovogodišnju konferenciju posjetiti preko 1.300 sudionika iz Hrvatske i regije!

Otvoreno e-savjetovanje za Poziv na dostavu projektnih prijedloga 'WWW VAUČERI ZA MSP-ove'

21. 5. 2018.

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta pokrenulo je provođenje e-savjetovanja sa zainteresiranom javnošću za Poziv na dostavu projektnih prijedloga „WWW VAUČERI ZA MSP-ove“.