Novosti

Pokrenuli biste crowdfunding kampanju? Mi vam možemo pomoći!

12. 10. 2018.

Promišljate o alternativnim izvorima financiranja svojih startupova ili društveno-odgovornih poduzeća?  Uz ovaj natječaj, edukaciju i sredstva za izradu crowdfunding kampanje ostvarite zacrtane poslovne ciljeve.

Inspirativne ideje za Erasmus+ u području strukovnog obrazovanja i osposobljavanja

12. 10. 2018.

Agencija za mobilnost i programe Europske unije (AMPEU) u suradnji sa Zagrebačkim inovacijskim centrom 12. listopada organizirala je dan inspiracije (Inspiration Day). 

U ZICERU doznajte kako uspješno zakoračiti na tržište SAD-a

10. 10. 2018.

S hrvatskom podružnicom Founder Institute-a 11. listopada 2018. organiziramo poslovno događanje s posebnim gostovanjem Veleposlanika SAD-a u RH!

Održan networking dan EU projekta „StartUp Factory Zagreb – Inkubator za visoke tehnologije“

10. 10. 2018.

Networking dan projekta „StartUp Factory Zagreb – Inkubator za visoke tehnologije“ održan je 9. listopada u ZICER-ovom prostoru na prvome katu 12. paviljona na Zagrebačkom velesajmu.

Saznajte koje inovacije razvijaju zagrebački startupovi, skorašnje zvijezde Zagreb Connecta!

9. 10. 2018.

Predstavljeni timovi Startup Factory  predakceleracijskog programa koji će se 5. prosinca na velikoj međunarodnoj konferenciji Zagreb Connect boriti za osvajanje bespovratnih potpora Grada Zagreba iz fonda ukupne novčane vrijednosti 860.000 kn!

Prijavite se i ostvarite potporu za pokretanje crowdfunding kampanje!

4. 10. 2018.

Razmišljate o financiranju svoga projekta kroz alternativne izvore financiranja, ali niste sigurni kako i kojem smjeru krenuti? Možda je pokretanje crowdfunding kampanje pravo rješenje za vas!

Otvoreni upisi za Sveučilišni interdisciplinarni poslijediplomski specijalistički studij „Priprema i provedba EU projekata“

28. 9. 2018.

Otvoreni su upisi za Sveučilišni interdisciplinarni poslijediplomski specijalistički studij „Priprema i provedba EU projekata“ u okviru Centra za poslijediplomske studije Zagrebačkog sveučilišta. 

U ZICER-u održana izborna skupština Hrvatskog klastera konkurentnosti obrambene industrije

27. 9. 2018.

Dana 26. ožujka 2018. godine u prostoru Zagrebačkog inovacijskog centra održana je izborna skupština Hrvatskog klastera konkurentnosti obrambene industrije (HKKOI).

Zaključci Zagreb Foruma vezani uz digitalnu transformaciju i civilnu zaštitu

24. 9. 2018.

Na Zagreb Forumu predstavljene su mogućnosti i značaj primjene satelitskog interneta za potrebe žurnih službi u Hrvatskoj.

Odabrani timovi treće generacije Startup Factoryja!

22. 9. 2018.

Nakon cjelodnevnog programa i dva kruga pitchanja odabrani su timovi koji će od 9. listopada sudjelovati u trećem ciklusu Startup Factory predakceleracijskog programa.