Novosti

Otvoreno e-savjetovanje za Poziv na dostavu projektnih prijedloga 'WWW VAUČERI ZA MSP-ove'

21. 5. 2018.

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta pokrenulo je provođenje e-savjetovanja sa zainteresiranom javnošću za Poziv na dostavu projektnih prijedloga „WWW VAUČERI ZA MSP-ove“.

Otvoreno e-savjetovanje za Poziv na dostavu projektnih prijedloga 'Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)'

21. 5. 2018.

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta pokrenulo je provođenje e-savjetovanja sa zainteresiranom javnošću za Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)“.

Kroz Dan otvorenih vrata Tehnološkog parka Zagreb studenti ohrabreni za ulazak u poduzetništvo

18. 5. 2018.

Dan otvorenih vrata koji se 18. svibnja 2018.  godine održao u Tehnološkom parku Zagreb na Zagrebačkom velesajmu okupio je studente, njihove profesore i poduzetnike. Kroz sadržajan program studenti su bili upoznati s mogućnostima za ulazak u poduzetništvo.

Potpisan ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za financiranje projekta „ZgAktiv - znanjem i partnerstvom do posla“

16. 5. 2018.

Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu 14. svibnja 2018. godine dodijelilo je 55 ugovora vrijednih više od 71 milijuna kuna lokalnim inicijativama za poticanje zapošljavanja.

Prijavite svoje projekte i osvojite Zagreb Forum i SmartEIZ nagradu

15. 5. 2018.

Gradovi, općine, županije i razvojne agencije, prijavite svoje inovativne projekte i osvojite Zagreb Forum i SmartEIZ nagradu!

Tehnološki park Zagreb ima najbolji coworking prostor u Zagrebu

8. 5. 2018.

Coworker.com, najveća svjetska coworking platforma, proglasila je Tehnološki park Zagreb najboljim coworking prostorom u Zagrebu

Predstavljeno šest laboratorija za budućnost Zagreba

7. 5. 2018.

U Tehnološkom parku Zagreb, mjestu iz kojeg gotovo 100 startupa razvija svoje visokotehnološke proizvode, predstavljeno je šest laboratorija koji će povezati znanost, tehnologiju i poduzetništvo te pomoći razvoju inovativnih i tržišno održivih proizvoda.

Predstavljamo šest laboratorija za budućnost Zagreba

30. 4. 2018.

Razvojna agencija Zagreb vas poziva na Početnu konferenciju projekta "Startup Factory Zagreb - Inkubator za visoke tehnologije“ koja će se održati 7. svibnja 2018. godine s početkom u 11:00 sati u Akceleratoru Tehnološkog parka Zagreb.

U Slovačkoj održan sastanak partnera projekta CROWDfunding to mainSTREAM innovation

30. 4. 2018.

Dana 16. i 17. travnja 2018. godine, u Košicama u Slovačkoj, održan je sastanak partnera projekta CROWDfunding to mainSTREAM innovation na kojem je Razvojna agencija Zagreb partner.

Poznati su finalisti srednjoškolskog poslovnog natjecanja "Ideja godine"

30. 4. 2018.

Srednjoškolsko poslovno natjecanje "Ideja godine" bliži se kraju. Tijekom prve natječajne faze ček 29 timova srednjoškolaca iz cijele Hrvatske prijavilo se sa svojim projektima od kojih je osam najboljih dobilo priliku predstaviti svoje ideje na velikom finalu 3. i 4. svibnja u Zagrebu.

Sinergijom hrvatskog drvnog i kreativnog sektora do međunarodnih uspjeha

26. 4. 2018.

Dana 26. travnja 2018. godine u Akceleratoru Tehnološkog parka Zagreb održano je predstavljanje pobjedničkih timova Kreativnog kampa projekta Co-Create i predavanje o mogućnostima sufinanciranja iz nacionalnih sredstava za kreativne proizvode drvne industrije.

Tilty – didaktička igračka i stol za razvoj kognitivnih i motoričkih sposobnosti kod djece

25. 4. 2018.

Kreativni kamp projekta CoCreate  ciljano je spojio pripadnike tradicionalnog drvnog i kreativnog sektora.