Novosti

Najava natječaja PoC7 za poduzetnike

6. 6. 2018.

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) objavila je najavu sedmog poziva Programa provjere inovativnog koncepta – PoC7 za poduzetnike.

Suradnjom unapređujemo poduzetničke kompetencije korisnika Poduzetničkog inkubatora PISAK

6. 6. 2018.

Kako bi pomogli pri unaprijeđenu poduzetničkih kompetencija korisnika Poduzetničkog inkubatora PISAK te doprinijeli našoj međusobnoj suradnji 5. lipnja 2018. godine u Sisku smo održali besplatno edukaciju pod nazivom GDPR-praktična primjena i alati.

Poziv za Crowdfunding Bootcamp radionicu

1. 6. 2018.

U utorak, 5. lipnja 2018. godine s početkom u 10:30 sati u prostoru Tehnološkog parka Zagreb na Velesajmu održat će se Crowdfunding Bootcamp radionica.

Uspješno održan šesti Zagreb Forum

28. 5. 2018.

Međunarodna konferencija Zagreb Forum i ove je godine okupila etablirane domaće i međunarodne stručnjake koji su kroz zanimljiva predavanja, prezentacije i rasprave dali doprinos kreiranju zaključaka za bržu i jednostavniju provedbu digitalizacije i digitalne transformacije gradova, a koja će biti usmjerena na povećanje kvalitete života u gradovima kroz racionalnije trošenje vrijednih resursa poput vremena i energije. 

Trendovi koji donose kvalitetniji život u gradovima

28. 5. 2018.

Tehnološki park Razvojne agencije Grada Zagreba danas je mjesto održavanja Međunarodne konferencije Zagreb Forum. Konferencija okuplja vrhunske domaće i međunarodne stručnjake koji kroz šest sesija raspravljaju, razmjenjuju iskustva te donose konstruktivne zaključke o digitalnoj transformaciji gradova.

Što digitalna transformacija donosi gradovima?

23. 5. 2018.

Ovog proljeća Zagreb postaje mjestom okupljanja vrhunskih domaćih i međunarodnih stručnjaka koji će raspravljati i konstruktivno  odlučivati o digitalnoj transformaciji gradova.

SHIFT DEVELOPER CONFERENCE - najveća IT konferencija u jugoistočnoj Europi

22. 5. 2018.

Najveća IT konferencija u jugoistočnoj Europi u Splitu će 31. svibnja i 1. lipnja okupiti preko 20 stručnih govornika koji će predstaviti najnovije tehnologije te govoriti o najaktualnijim developer temama. Očekuje se kako će ovogodišnju konferenciju posjetiti preko 1.300 sudionika iz Hrvatske i regije!

Otvoreno e-savjetovanje za Poziv na dostavu projektnih prijedloga 'WWW VAUČERI ZA MSP-ove'

21. 5. 2018.

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta pokrenulo je provođenje e-savjetovanja sa zainteresiranom javnošću za Poziv na dostavu projektnih prijedloga „WWW VAUČERI ZA MSP-ove“.

Otvoreno e-savjetovanje za Poziv na dostavu projektnih prijedloga 'Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)'

21. 5. 2018.

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta pokrenulo je provođenje e-savjetovanja sa zainteresiranom javnošću za Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)“.

Kroz Dan otvorenih vrata Tehnološkog parka Zagreb studenti ohrabreni za ulazak u poduzetništvo

18. 5. 2018.

Dan otvorenih vrata koji se 18. svibnja 2018.  godine održao u Tehnološkom parku Zagreb na Zagrebačkom velesajmu okupio je studente, njihove profesore i poduzetnike. Kroz sadržajan program studenti su bili upoznati s mogućnostima za ulazak u poduzetništvo.

Potpisan ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za financiranje projekta „ZgAktiv - znanjem i partnerstvom do posla“

16. 5. 2018.

Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu 14. svibnja 2018. godine dodijelilo je 55 ugovora vrijednih više od 71 milijuna kuna lokalnim inicijativama za poticanje zapošljavanja.

Prijavite svoje projekte i osvojite Zagreb Forum i SmartEIZ nagradu

15. 5. 2018.

Gradovi, općine, županije i razvojne agencije, prijavite svoje inovativne projekte i osvojite Zagreb Forum i SmartEIZ nagradu!