Natječaji

Zagrebačkim inovatorima do 40.000 kn bespovratne potpore

3. 8. 2015.

Objavljen je Javni natječaj za dodjelu potpora inovatorima koji razvijaju i promoviraju inovacije za poduzetničko korištenje.

Objavljen natječaj pod nazivom "Fast track to Innovation - Pilot"

23. 1. 2015.

Europska komisija je pokrenula novi natječaja „Fast Track to Innovation (FTI) – pilot“ s ciljem smanjenja vremena potrebnog za prijelaz od ideje do tržišta te povećanja sudjelovanje industrije, malog i srednjeg poduzetništva te kandidata početnika (startup-a) u programu Horizon 2020.

Pogledajte FZOEU-ov godišnji program raspisivanja javnih poziva i natječaja u 2015. godini

20. 1. 2015.

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je na svojim stranicama godišnji program raspisivanja javnih poziva i natječaja u 2015. godini. 

Prijavite se na ovogodišnji natječaj za nagrade RegioStars!

20. 1. 2015.

Cilj RegioStars nagrade je prepoznati dobre prakse u regionalnom razvoju te istaknuti originalne i inovativne projekte koji bi mogli biti atraktivani i inspirativni za druge regije.

Prijavite se na B2B: Gospodarski susreti industrije i istraživača

18. 1. 2015.

Centar za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom, Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije, Agencijom za mobilnost i programe Europske unije organizira događanje (brokerage event) s ciljem povezivanja industrije i istraživača. 

Novi natječaji u okviru programa COSME

12. 1. 2015.

U okviru programa COSME objavljena su dva natječaja vezano za klastere.

Prijavite se na konferenciju 'EU za mlade'

4. 12. 2014.

Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj i Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije pozivaju Vas na konferenciju „EU za mlade“, koja će se održati 12. prosinca 2014. godine, s početkom u 10 sati u Hotelu Panorama u Zagrebu (Trg Krešimira Ćosića 9).

Sudjelujte na sajmu "Future en Seine 2015"

4. 12. 2014.

Francuski poslovni klaster za digitalne sadržaje i usluge "Cap Digital" obrati se Veleposlanstvu RH u Parizu sa pozivom hrvatskim IT tvrtkama da sudjeluju na sajmu "Future en Seine 2015", koji će se održati u Parizu od 11. do 14. lipnja 2015. godine. 

FABulous natječaj za potporu inovativnih projekata koji uključuju 3D printanje

4. 12. 2014.

FIWARE Akcelerator u suradnji s Europskom poduzetničkom mrežom poziva sve zainteresirane poduzetnike s inovativnim idejama za razvoj novih web rješenja koje uključuju 3D printanje da se prijave na FABulous natječaj (Future Internet Business Acceleration Programme for 3D Printing Services).

XVIII. Nacionalna konferencija o gospodarstvu i poduzetništvu

4. 12. 2014.

XVIII. Nacionalna konferencija o gospodarstvu i poduzetništvu održana je 2. prosinaca u Zagrebu na kojoj su sudjelovali predstavnici Vlade, resornih ministarstava, predstavnici potpornih poduzetničkih institucija, interesnih udruženja te mali i srednji poduzetnici. 

Razvojna agencija Zagreb - TPZ d.o.o. objavljuje natječaj za pet radnih mjesta

25. 11. 2014.

Razvojna agencija Zagreb – TPZ d.o.o. raspisuje natječaj za zapošljavanje:

Kandidatima nudimo ugovor o radu na neodređeno vrijeme uz probni rok od šest mjeseci, rad u kreativnom i motivirajućem okruženju, sudjelovanje u rastu i razvoju poduzetnika i onih koji će to tek postati.

Javni poziv namijenjen start-up poduzećima i inovativnim projektima.

8. 9. 2014.

Tijekom listopada i studenog 2014. COINVEST, regionalna platforma za povezivanje visoko-tehnoloških start-up poduzeća i investitora organizira “Start-up Investment Readiness Training” za inovativne projekte na području 8 zemalja Jadranske regije*: Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Grčke, Hrvatske, Italije, Slovenije i Srbije.