Obavijesti

Martin Reents ponovno posjetio Startup Factory Zagreb

31. 1. 2017.

Poznati njemački matematičar, fizičar i poduzetnik s bogatim iskustvom na startup sceni, Martin Reents ponovno je posjetio naš prostor na Žitnjaku te sa SFZGB timovima nastojao razriješiti preostale nedoumice i pitanja vezana uz vođenje startupa i njihovo što bolje pozicioniranje na tržištu.

Transfer znanja u domeni virtualne i proširene stvarnosti kao temelj potencijalne suradnje

31. 1. 2017.

U Tehnološkom parku Razvojne agencije Zagreb održali smo sastanak s predstavnicima tvrtke EON Reality koja se bavi transferom znanja u domeni virtualne i proširene stvarnosti (Virtual Reality & Augmented Reality).  

Dogovorena suradnja s znanstveno-tehnološkim parkom AREA

27. 1. 2017.

Predstavnici Razvojne agencije Zagreb posjetili su tršćanski znanstveno-tehnološki park AREA, jedan od vodećih parkova u Europi. 

U Tehnološkom parku Zagreb održan BoB na temu razvoja novih proizvoda

26. 1. 2017.

Na drugom ovogodišnjem Business Over Breakfast (BoB) druženju u našem Tehnološkom parku, čija je tema bila usmjerena na razvoj proizvoda te izazove poslovanja na međunarodnom tržištu, ugostili smo Gorana Radića, stručnjaka iz područja razvoja softvera, a predstavile su nam se i tvrtke Fortis LaborVollo i Hipersfera.

Najava Smart Public Sector konferencije - događaja za modernizaciju i inovacije u javnom sektoru

24. 1. 2017.

U Kongresnom centru FORUM Zagreb, 29. i 30. ožujka 2017. održat će se prvo izdanje međunarodne konferencije Smart Public Sector koja putem edukacije i umrežavanja donosi bitne informacije upraviteljima i voditeljima raznih organizacija u javnom sektoru, s naglaskom na efikasniju, moderniju i inovativniju javnu upravu te s ciljem informiranja o najnovijim trendovima i tehnologijama.

Međunarodna konferencija „Europske politike i servisi za podršku mladima pri zapošljavanju“ uskoro u Zagrebu

20. 1. 2017.

Razvojna agencija Zagreb Vas poziva na međunarodnu konferenciju „Europske politike i servisi za podršku mladima pri zapošljavanju“ koja će se 8. veljače 2017. godine održati u hotelu Sheraton, Zagreb s početkom u 10 sati.

U Tehnološkom parku Zagreb održan prvi BOB u 2017. godini

19. 1. 2017.

Kako bismo se bolje povezali, izmijenili iskustva, a potencijalno i stvorili nove poslovne suradnje, unutar Tehnološkog parka Razvojne agencije Zagreb i u ovoj 2017. godini nastavljamo s organizacijom i provedbom radnih doručaka poznatijih pod nazivom Business over Breakfast (BOB).

Uskoro Tehnološki park na Velesajmu!

16. 1. 2017.

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić obišao je, u društvu suradnika, paviljon br. 12. Zagrebačkog velesajma, gdje se užurbano uređuje prostor Tehnološkog parka. Otvorenje se očekuje krajem ožujka, odnosno početkom travnja, najavio je gradonačelnik.

Pečat izvrsnosti kao potvrda kvalitete i inovativnosti

5. 1. 2017.

Čak dvije tvrtke iz Tehnološkog parka Razvojne agencije Zagreb nose oznaku kvalitete Pečat izvrsnosti. Riječ je o tvrtkama Live Good i Hipersfera.

Ispratimo staru i krenimo u novu, blistaviju i bolju

22. 12. 2016.

Kraj godine je pred vratima. Ovo je vrijeme kada se povlači crta, vrijeme u kojem se nastoji zbrojiti sve što se ostvarilo i postiglo, i odrediti planove koji će biti temelj postizanju novih, još ambicioznijih ciljeva.

Projekt koji potiče promjene na financijskom tržištu

19. 12. 2016.

Ključni izazov s kojim se danas susreće ne samo naša zemlja već i cijela dunavska regija odnosi se na održivi ekonomski i društveni razvoj.  Ključni preduvjet tom razvoju je stabilan sektor malog i srednjeg poduzetništva. Upravo ovaj sektor nailazi na razne prepreke i poteškoće, a glavni problem s kojim se susreću se najčešće odnosi na pitanje financiranja  odnosno dostupnosti financijskih sredstava.

Održano posljednje predavanje projekta Startup Factory Zagreb

16. 12. 2016.

Kako se kalendarska godina bliži kraju, tako se s današnjim izlaganjem Ivane Gažić,  predsjednice Uprave Zagrebačke burze i Urmasa Peikera,  co-foundera Founderbeama završava ciklus edukativnih predavanja održanih u sklopu projekta Startup Factory Zagreb. Da podsjetimo, provedba Programa je započela 16. listopada 2016.  Kroz deset tematski osmišljenih modula i više od 35 predavanja pokrivena su sva područja relevantna za uspješno poslovanje svakog startupa.